sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Tuesday, November 8, 2011

oh weekend weekend :)

selamat hari raya aidiladha.

lambat 2 hari..

raya qurban yang bizi bizi bii sebab 3 hari berulang alik rumah nenek. pak ngah & mak ngah pergi haji jadi agak kelam kabut kes2 memasak sebab masterchef xde. tehehee

alhamdulillah.. hampir selesai sudah haji mereka.

qurban kelompok kat masjid 9 ekor . rumah sedara mara lagi. mmg collapse tercollapse lah..

semalam balik kampung lagi mengurus masak2 daging. i can feel my arteries clogging up. like seriously. jom cari air kelapa??

oh..semalam masa tgh masak2 berbincang tentang itu..

tiba2 sy ada OP yey! mungkin 2 sebenarnya.. will reveal more later.

zomg! tinggal belas2 je ni!! :))

ermm.. poster RnI menunggu utk disiapkan..ermm..ermm..ermm.. cane nak sumbat research 2 tahun dalam 1 poster?? ermm..

slide viva pun mungkin da bole mula belek2.. nak sumbat research 2 tahun dalam 20 minit presentation.. ermm..

survey bandar sejahtera pun ada 5 buku lagi nk key-in (bukan kerja aku. menyampah key-in survey!)

aihh.. masalahnya hati mmg dah buat breakdance je skrg ni..

emosi pulak melampau2.. pms cepat sikit boleh? minggu depan sy lagi xde masa..

ok..

merepek kerepek.. LOL!

okthnxbye!






1 comment:

FarEast said...

hi salam kenal... you follow me i follow u... :)