sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Wednesday, December 21, 2011

berserabut

alhamdulillah. the date is locked! dah discuss dgn family2 penting belah mama dan arwah ayah.. dan dah berjaya block date utk catering & canopy. with that.. insyaAllah the date is confirmed! yey..nk kawen *dushhh*

emosi tak berapa stabil. mr doctor terlalu sibuk. kalau tak evening shift balik tengah malam mesti double shift. post double shift mmg sehari la dia tido lepas tu.. jadi sy attention deprived. *mengadangada*

demam tak berapa nak baik lagi. dah seminggu. who'd have thought kena hujan panas setitik dua dekat maim bentara hari tu punya pasal boleh buat demam sampai mcm ni? ohh.. demam dah x sangat sebenarnya.. cuma selsema dan batuk itu.. aaaaaa.. bosan tak dapat minum air sejuk *pangggg*

semalam dapat surprise text dari co-sv. tiba2 kata saya viva january. ohhhh.. inilah hikmah tak dapat pergi Dubai. kalau pergi mungkin kelam kabut nk prepare viva. tapi tentative je tarikh viva tu. harap2 confirm lah. dah x larat nk tunggu. tapiiiiii..nervous bole tahan juga ni!

weekend ni bestfriend zaman berhingus kawen ohh. insyaAllah ke JB kite christmas ni. insyaAllah JPO. hahahahahahahahahahh :)) tapiiii.. mr doctor kerja. ok fine. bye sayang T_T

saya dalam misi ini..
ehem :)

3 comments:

Aisyah Humaira said...

waa nak buat apa ngan syiling tuuu~

[az azhari]™ said...

aisyah: hihi. akan reveal nt. doakan sy berjaya :)

Aisyah Humaira said...

tak sabar nak tengok! :D