sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, December 1, 2011

hello december.

2012  is coming real soon. so far, i had achieved a lot in these 11 months. alhamdulillah.

finished all my fieldwork, experiments and thesis writing (a whole load of sweat, tears and blood required here *insert dramatic sound effect*)
attended several international conference and introduced my work (and myself) to the world of nerds. LOL. memang tahun ni paling byk berjalan free. ngehehee.. i'm gonna miss this life after december tho~
taking a huge step. a long awaited and much anticipated step in the relationship. alhamdulillah.

selepas december ni mungkin lagi byk perubahan dalam hidup. menunggu viva voce dengan sabar. hopefully soon. i'm so tired of waiting. tapi nervous dowh nak viva. kang examiner kata x leh masters cmne?? heppp~~

gonna leave the post as graduate research assistant soon. ini bulan terakhir. makanya bulan terakhir jugak lah bergaji. lepas ni nak makan apa?? huhu.. cpt lah viva. sy perlu kerja nak kumpul duit nak kawen *gatai*

the 4th day of being his fiancee. macam2 dugaan dah.. memang bila kita nk buat sesuatu, Allah akan duga kita, syaitan akan goda kita. lepas tempuh semua tu baru la dapat nikmat yg lebih baik kan... alhamdulillah. sekarang dah lebih tenang mengawal emosi. and despite his  crazy working time, we can still manage :) thank you for making me the happiest nerd in the world ^^

semalam ada kejadian dengan cincin! sy ni mmg species x berapa suka pakai cincin.. cincin silver yg ada pun selalu letak sepah2.. so bila kena pakai cincin sepanjang masa mmg terasa rimas. so bukak sekejap letak atas tilam sbb nak pegi toilet. lepas tu mmg terlupa sgt2 nk pakai balik. tgh2 sibuk main laptop terpandang jari xde cincin. mmg gugur jantung rasa nak menangis. 30 saat terpanjang dalam hidup bila mencari cincin kesayangan. elok je terletak tepi laptop -______-" terus tweet to my friends about it. ingatkan mr doctor x baca tweet sbb dia x balik kerja lagi. tehehee.. bila call terus kena tembak.. oooopps.. i need to get myself accustomed to wearing this all the time ^_^

ohh.. 2 hari lagi dia tagging. penat tahu tunggu kamu balik kerja tiap2 hari! tp xpe. sy tunggu jugak :)

nak buat review cincin.. tp nanti lah bila blk melaka. rupenye2 xde sorg pun yg ambik gambar close up cincin hari tu. pffttt~~ nak saman photogs la camni (ada hati.. padahal photogs semua paksarela je.. haha)

senyum sorang2 tgk vid majlis ^^


2 comments:

Epa Zarifa said...

hehe, biasalah tu..mesti tercabut punyer... Insyallah xde pe2 la sis...


bile weddingnye??

http://epagroove.blogspot.com

[az azhari]™ said...

haha.. ini bukan kes tercabut. ini kes bukak lepas tu letak bersepah lepas tu cuak. hehe..

thanx dear! wedding x confirm date lagi. nt da confirm baru publish :)