sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, December 8, 2011

review: him to me

helo :)

ok.. hari ni nak review hantaran from mr doctor to me :)

not so much to tell sbb mostly surprise. so dapat dan makan/pakai je ^^

their theme: gold. oh.. mula2 nk mntk dorg bagi pink. tp fMIL dah beli brg2 ni sblm sy smpt ckp. redha je lah kan? 7 + 1 + 1. haha. sebab tambah sirih junjung ngn tepak sirih tu. again. ktorg (as in mr doctor and i) ni x pandai sgt adat2 ni.. dah dorg bwk.. terima jelah

 meriah kan?? meriah sangat ^^

 tepak sirih pembuka bicara :)

sirih junjung. sy pn x pasti nape dorg bwk dua2. tnye mr doctor.. lg lah dia x tau :))

 bunga rampai & cincin (nnt nk buat review utk cincin kesayangan ni ^^)

persalinan nikah. ehm.. ni sebenarnya makcu sy yang sponsor macam dalam entry ni (dia yg request nk sponsor baju nikah anak2 buah)
so mr doctor tolong letak atas dulang je ^^

 perfume. aunty mr doctor yg sponsor. dia request utk bg brg2 kosmetik. sy request utk perfume sbb brg2 make up takut x memenuhi citarasa :)) 
tp perfume ape sy serahkn pd mr doctor utk decide (dgn ugutan sikit.. haha)
but of course.. him knowing me.. dapatlah sy forbidden euphoria ini ^^

cake. ok. sumpah cake ni sangat sedap. moist choc cake with fondant topping.
yang sedapnye sebab cake dia itself kurang manis. bila ada fondant tu jd sedap. pleasant je rasa :)

 cupcakes. cousin mr doctor sponsor. 
sy mmg kurang minat dgn cupcakes tp sy terima je ^^ sedaplah jugak :D

choc :)

fruit basket :)

yang sy paling sukaaaaaa ialah bunga2 chrysanthemum putih yg besar tu.. 
xtau lah sape yg buat hantaran dorg ni sbb nampak complete sangat2

p/s - sy dah pening kepala sbb dah dapat prospect date tp belum confirm so x leh nak proceed. aihh~~ nk settlekan paperwork dulu tp kursus kawen pn x pergi lagi :))

1 comment:

izaFiza said...

meriah gitu hantarannya..=)