sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, December 29, 2011

sesopin~

hari sesopin sedunia ye semalam.

mula2 bdk kecik datang bp sbb nk beli deco hantaran utk majlis tunang dia kt ayer hitam. penat oh merepek dgn bdk nyet itu! but at least jumpa lah! tapiiiii mmg bole hilang pertimbangan oh kalau keluar masuk satu2 kedai kt ayer hitam tu.. adeeeeee je yang nak. adeeeeee je idea. nak2 lagi bila 2 brides bergabung tenaga.. hamekkkk kau!  smpai semput2 cari nafas nk bercerita. haha.

lepas tuuuuu..pergi JPO!!!

yesterday :)
lagi! utk kali ke2 dalam masa seminggu. yes. org melaka pergi JPO dua kali dalam seminggu! jumpa mel. tapi x smpt jumpa encik jepun dia. tehehehee.. dannnnn...

saya.beli.wallet.fossil. sekian!

oh.. nasib baikkkkk juga x hilang pertimbangan di JPO! sanggup beratur nk masuk coach ye. walaupun x berduit dan baju buruk gila rasanya sales person tu pun tau ktorg tak mampu. tp sy dah masuk coach. beli? insyaAllah satu hari nanti :)

click gmbr utk maklumat lanjut ^_^

dah habis sesopin mesti la sushi king dengan budak nyet. partner in crime terbaik. no?

oh. sebenarnya balik bp semata2 nk sign borang gaji terakhir. berakhir sudah jawatan graduate research assistant T_T lepas ni byr persiapan kawenn dgn pasir T_T

tapiiiiii..dapat berita menggembirakan. gembira?? u judge. dapat tarikh viva!

dapat call je tadi terus text mr doctor..

me: dah nk viva!
him: wah. mesti stress.
me: dem. hahahah.. pffttt~

bagussss kn tunang i?? siap sedia je la ye syg.. i stress u jgk yg kena nanti :PP~~

p/s- nyet. i love you. selamat bersedia utk bertunang :)

2 comments:

Liya Laa said...

Hihihi. Tahniah. Goodluck 4 viva

nia said...

wahahaha. orang johor sendiri pun nak menjengah agak malas. rajin awk sayang ^^