sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Friday, December 16, 2011

theme theme theme

demam sudah hampir baik. sudah masuk 4 hari. jadi sekarang mahu survey2 utk wedding..

dan alhamdulillah. tarikh nikah + reception + hantaran for our side dah confirm. hopefully xde perubahan lagi lepas ni. kesian family mr doctor kalau berubah lagi.

so i have exactly 9 months - 1 day to go.. haha

currently surveying colour palette for my reception..
red + white + gold



source: random googling & theperfectpalette.com

nice. no?

tapi gold itu hanya utk bride & groom. so that akan nampak outstanding ^^ hopefully ada bridal house yang sanggup buatkan utk sy..

and untuk nikah
silver + white



source: random googling & theperfectpalette.com

insyaAllah sy nikah pagi sebelum reception. jadiiii.. x perlu terlalu berat + terlalu byk deco.

and to me.. less is more. memang sy jenis x suka keserabutan dan gaudy deco.

so yeah.. this is my dream wedding theme. insyaAllah ^_^

7 comments:

Anis_Apis said...

hi dear,

macam mana nak buat pallete color yg bulat2 tu eh..hihi

for ur info, my wedding nnt pn ada silver2 sket...it is the in wedding color for 2012 if x silap :)

Illi Hzbull said...

sy pun xde warna tema lg w/pun dh x lama majlisnye :p

[az azhari]™ said...

anis_apis: ermm.. buat sendiri guna paint sbb x jumpa template exactly mcm yg kte nak.. tapi kat theperfectpelette.com tu ada jgk :)

illi Hzbull: ehe..bila majlis nih.. mari2 pilih warna!

Cik Fasyareena said...

dear,nice combination la..sgt cantik ok..kalo skrg ni fasya pernah tgk pink gold.cantik jugak..hee..tp mine is pink grey.aih..nk ubah pn tak leh da.coz sume da almost done..=)

[az azhari]™ said...

cik fasya: harap2 menjadi la dgn cantek! hihi.. pink silver pun cantik juge.. sweet!

Aisyah Humaira said...

first combo tu cantik!

[az azhari]™ said...

aisyah: thank you! :)