sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Tuesday, January 10, 2012

location map. checked!

semalam kan kat group sy sibuk pasal peta kan??

sungguh2 download software utk lukis peta. sy tau visio memang senang nk lukis peta tapi software dia trial. patu sy dapat satu lagi software edraw max. rupenye tu pn trial. siap kat jpeg tu ade tulis trial. pfffttttt sgt.. so download jgk lah visio utk sebulan T_T dan sekarang bodben sy da over limit T____________T

tapiiiii..

akhirnyaaaaaaaaa...




setelah gigih memeta kan rumah.. ni la hasilnye ^_^ guna logo2 tu mcm x bole belah sangat la*gedik* lagi gedik sbb blurkn peta sbb kt peta tu ada alamat rumah nnt org cari how?? haha *gediksgt*

tp rsnye nt kedai kad lukis blk kan?? ishhh

senanggggg je peta rumah sy..kan? ^_^

p/s- orang suruh baca thesis kau lukis peta ye?? pffttttt~~

p/p/s- 3 asasian couples are having reception on my date. pfffttttt~~~

4 comments:

dhiera said...

ehehe...
kite dah siap baru gtaw. penat taw khatam kan pakai paint. hehehe

[az azhari]™ said...

eeeep.. sorry dhiera. tehehee~

Dell said...

senang betol map dia !! jeles . ta de la sesat kan kan ?
Btw, dah follow you dear . Follow me back yeah . ^___^
Bole share share !!

[az azhari]™ said...

hihi.. senang kn dell :) mmg dekat sgt ngn toll tu.. xbole miss lah. tp ni agak simplified la. harap2 org phm ^_^
tq for following ^_^