sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Monday, January 30, 2012

update!

dah lamanyeeee tak update blog!

super busy dengan correction thesis. tinggal 20 hari saje lagi! ^_^

sejak balik dari e-day dilla smpai hari ni masih belum recover dari kepenatan viva

syndrome baca journal sampai muntah kembali.. mcm tahpape! sangat sakit jiwa. x sabar nak habiskan correction ni!!!

hari selasa ke PJS. al-Fatihah pak long basar :(

hari rabu mr doctor datang.. pulangkan balik bb yg bermasalah bateri. i enjoyed my 2 favourite boys watching tennis together ♥

hari sabtu reception abg zihan n kak iya ♥

abg zihan is my 3rd cousin.. and kak aimi nadia is my favourite senior in Jasin (favourite senior sbb dia adalah kakak buddy tulis2 surat saye! teheheheee). shooooo happy for them both! ^_^

suka suka suka!

hari ahad sepatutnye pegi reception nanie side akmal.. tapi x mampu bergerak. mr doctor pun post night. tido sampai pukul 3 ptg. celah mana dia nak ikut sy pegi wedding? haihh~

hari sabtu jgk acik da pergi paka :( semoga dia dapat cari rezeki yang halal. i ♥ u dear brother :)

tadi pergi uruskan fotostat sijil2 nak mntk kerja. ya Allah. nervous! cptlah dapat kerja. sy x mampu menganggur lama2! haha.
pergi keluarkan simpanan ASB jgk :( buat belanja runcit kahwin. nasib baikkkk la ada saving yg x seberapa tu.. boleh la jgk buat budget tambahan. tapi gigil jgk la nak sign borang keluar ASB. haha
pergi tempah spec baru jugak. haih..
pergi betulkan signal her0 jugak.
dan last skali pergi JAIM utk tanya pasal borang nikah ^_^ borang nikah submit 3 bulan sebelum nikah. so i still hv plenty of time :)

dah bincang banyak jgk pasal kawen2 ni. tapi undocumented. asalkan dah agreed dalam keluarga tu oklah. execution nye insyaAllah akan menyusul.

^_^

No comments: