sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Tuesday, February 7, 2012

bilik peranten. inspired.

petang semalam balik kampung sbb cousin paling kecik khatam Quran. comel oh.. da lama x berada dalam majlis khatam Quran ^_^

lepas tu bincang2 pasal majlis kawen saye ^_______________^

diterjah dengan macam2 soalan menjadikan saya cuak sbb sy x start apeeeee pun lagi..

basically ada perubahan pada majlis.. sebab based on the discussion, tiba2 smorang rasa better nikah a day before.. supaya tak terkejar2 utk nikah + reception hari yang sama. tapi semuanya akan bergantung pada perbincangan dengan orang2 masjid nanti ^_^

bila dah nikah hari sebelum.. mula lah semua nak suruh sy buat malam berinai. bahahaa.. sy kata taknak berinai.. tapi nak pasang bunga api malam tu.. mak lang kata: nak bunga api kena berinai. hahahahh..

makcu sy pulak kata: adik dah fikir konsep bilik pengantin. *creak creak.. bunyi cengkerik* bahahahahaha..

adik ni tau nk nikah je.. yg lain semua dia malassss.. lalalalalaaa 

makanye.. pagi ni.. pagi yang sepatutnye siapkan correction thesis.. dah digunakan utk google bilik perantin..

hasilnya???

saya sukaaa..
sebab sangat simple n elegent n nice ^_^
cuba bayangkan kalau merah + pink
woooots.

 ini pun!!
tapi langsir2 n backdrop belakang tu sy kurang berkenan..
katil n bunga2an tu...
dan sy jatuh hati ngn fairy lights tu!
tapi mcmane nak gantung eh??

 sweetness!
backdrop langsir yang ada bunga tu ^___^

 membayangkan jurai2 kat belakang tu sampai atas..
ishh.. comelnye!
hahaha

cantek cantek cantek!!

saya memang x suka decoration yg gaudy n serabut *da byk kali ckp nih rasanya ^_______^*
sesungguhnye sy suka yg nampak simple n nice n elegant n exclusive ;)

tema: mungkin cream + pink + merah. ehemmm~

konsep: dah mula kelihatan. tengok lah cmne nanti ;))

next mission: cari konsep pelamin pulak~

3 comments:

dhiera said...

hakhakhak... kite pun tak terfikir lagi design bilik pengantin~

[az azhari]™ said...

tiba2 semalam smorang tanya macam dhiera. pening kite!

Kerry Mirza said...

sy takdak bilik pengantin sobssssss