sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Tuesday, March 27, 2012

bliss


sudah 4 bulan jadi tunang mr doctor

170 hari lagi utk lafaz nikah

sudah semakin serabut dgn preps

kerja? hurmm.. lagi senang mcm ni kot? nt senang pindah ikut mr doctor

mahu mula tulis proposal ;)

insyaAllah dipermudahkan semua perjalanan

p/s- tgk wedding checklist utk perkembangan ;)


Thursday, March 22, 2012

quickie

lepas project syiling hari tu..

sy jd excited DIY!

skrg ni dah masuk phase project rosebuds ^_^

tgk lah hasil dia nnt

:)

Monday, March 19, 2012

today :)

bridal. checked!

inclusive of
pelamin
outfit
baju persalinan main2 ;)
make up
deco bilik pengantin
deco hantaran
hand bouquet

ohh.. tadi beli baju pengapit utk majlis saya juga

hoyeah
saya lega

p/s- final posting mr doctor starts today :) lagi 4 bulan habis HOship :) lagi 4 bulan dah jadi MO dah dia :) 
sy x dpt kije lagi. hati berat nak sambung nih. kewangan?? insyaAllah ada rezeki. 

Saturday, March 17, 2012

hantaran hunting

muka excited nak menghabiskan duit :P

spent the last two days hunting for hantaran..

khamis pagi2 gerak pg JPO. okay.. JPO still mahal,, JPO barang lama,, yadi yadi yada.. i don't care.. yang penting kt JPO je aku mampu 'sikit' utk splurge and fefeeling soping kat butik. so yeah..

gembira x terkata sbb dapat handbag idaman. walaupun of different colour ;)

gembira x terkata sbb dpt spent QT dgn mr doctor.. dapat shopping sama2 ;)

gembira x terkata sbb dapat save byk dari budget sebenar hantaran. ok bukan save sebenarnye.. tapi dapat better items than expected.. budget hantaran still ada lebih.. so prolly gonna buy barang2 utk rumah kami nanti ;)

habis tawaf JPO turun JB for lunch with mel and chaween ;)

balik melaka sambung shopping dengan mommy ;)

so yeah..
our loots ♥
rabu ptg cousin yang diappoint utk jadi photog cancel sbb takut x dapat cuti..

makaaaaa.. dalam kekalutan dan keserabutan taknak amek seseorang yg dicadangkn oleh mr doctor.. sy gamblekan diri mntk quo dari OP popular. anddddddd... we've signed with them. dapat super special offer! thank you Diwant n Cik Rai ;)

6 bulan lagi lah!!



ohhh.. mr doctor masuk final posting monday! 4 months left of HOship. weewooo~~

dear mr doctor,,
i miss you ♥