sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, April 12, 2012

a little bitter

dalam 5 bulan buat preparation wedding,, sy dah jumpa penipu pertama. alhamdulillah. walaupun terpaksa tanggung sedikit kerugian dan kesakitan hati.. sy redhakan je. that's why i waited a few days to reduce the heartaches to blog about this. i'm done with venting and pouring my heart out with. just bit my tongue everytime i feel like cursing. nak jadi isteri orang tak boleh la mencarut banyak2 kan?? walaupun malam tu ada royanan di twitter dan whatsapp dan bbm. haha

dear you, tak pe lah.. i halalkan my money sbb you bg jgk artwork yg x berapa siap tu lepas berbakul2 i e-mail you sbb lambat and buat i rugi kat tempat lain. tapi x mungkinlah i nak guna artwork you utk wedding i nanti. i rasa mmg patut pn you berhenti ambik tempahan sbb kerja hakiki you kan busyyyyyy sangat. ok bye ;)

kelam kabut mencari artwork baru. sanggup bayar orang lain utk buatkan artwork baru. tapiiiiiiiiiii.. alhamdulillah. kawan bestfriend tersayang sanggup buatkan artwork secara percumaaaaa =D thank you babes!!!

and thanx to ms. bride'smaid and nyet and mr doctor for your comforting words :) ILY long time =)

and now i am so much better ^______^

4 comments:

bahIRAh said...

dear az..artwork utk ape ni? wedding card?poster?

anyho, banyakkan bersabar :0

[az azhari]™ said...

ira. artwork utk tq sticker, guestbook n some decos..

thanx dear :)

tYa athirAh said...

yang sape kah vendor ta gune itu? for safety purposes kene tau ni.

whatever it is..bersabar ye..na jadi bini org ta le marah2..eh? hehehe~

[az azhari]™ said...

yang.. will tell you personally. malas report sini. haha..

dah bersabar dan dah dapat yg lagi best yang! ^_^


p/s-sesape nk tau contact me personally k?