sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Tuesday, April 24, 2012

my monday

semalam jumpa belated birthday boy..

dia post call off :)

ktorg pergi booking kad kahwinnnnn! :))

somehow the guy reminded us of rye's husband. lol

ohh.. pilih design baru! dan dapat harga baru juga! dan dapat bunting free juga. lol. x pernah fikir pasal bunting ttibe dapat free.. okbye

bila dekat semua benda jadi saaaaaangat senang. sbb tu sy (dan dia) tau yg sy xkan boleh jauh dari dia lepas kahwin.. sbb tu jgk kami decide to have a simple life as long as we're together :) sbb tu jgk sy sgt happy bila mr doctor kata dia dah jumpa rumah sewa utk kamiiiiiiiiiiiiiii :D seronok sbb akan ada rumah sendiri ^_^ thank you sayang ^________^

insyaAllah.. akan teruskan plan masa depan macam dalam entry ini

ohh..

semalam surprisekan mr doctor with this :)


baked him some carrot cake with cream cheese frostings.. and he loves it. 

gambar wajib. dalam kereta :)
tahun ni xde birthday present. but i did some little surprises and it makes him happy. and of course. i'm super excited to be appreciated like that :)

i super love you birthday boy ;)

hearts

No comments: