sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Monday, May 21, 2012

Sarah's wedding and our future home

 weekend yang super eventful ;)

sabtu pagi naik bas pergi seremban sbb mmg target utk mr doctor hantar balik the next day. so memang tak lah saye nak drive kan.. mama pn mcm dah berat je nak lepaskan drive jauh sorang2. alasan: darah manis. pfftttt~ padahal dulu tiap2 hariiiiii drive turun naik highway johor tu relaxxxx je.. ni lusa nak pegi bangi pun dia suruh sy mntk mr doctor teman. nasib baik laaa mr doctor oncall masuk keje pukul 4 ;)

ehh..sebenarnye nak cite pasal weekend eh??

ok.. sampai seremban pukul 11 pegi tengok rumah sewa ^_____________^ lepas tu pg minum2 dengan fILs before heading up to Bangi for Sarah's wedding.. pukul 12 lebih dah berhavoc kat Surau An-Nur Bangi.. walaupun semuaaaaa missed majlis nikah Sarah.. sorry sayang..sampai2 peranten tgh makan.. terus dgn tak malunye pg peluk sarah.. haha.. lepas tu mmg lah meletup dgn doktor2 kesayangans.. makan n camwhore sambil tunggu nonoi sampai dgn hadiah.. ehem..

my darling doctors. classmate mr doctor masa degree. my bestfriends ;)
mr doctor and i. with the perantens. amek berkat ;)
ily long time Sarah ♥
tp sy byk camwhore guna camera mel n chaween. sbb kelsi sy sengal time tuuuuu lah memory card nk corrupt. tskkk.. tragedi sbb camwhore sangats kat majlis orang.. wedges carlo rino ku putus. grrrrr.. balik terus singgah seremban beli flip flop patapata T_T

balik seremban terus pegi beli perabot utk rumah sewa dia. ehh.. rumah kite bak kata mr doctor ;) beli barang simple2 sahaja.. kalau semua nak barang mahal n nak semua siap mmg jual bulu la kan?? but it was fun and exciting. sgt gembiraaaaaa je.. so far benda2 penting dah byk ada.. for the time being he's occupying the 2nd bedroom. sbb ktorg pnye bedroom set nak guna masa wedding melaka dulu.. lepas wedding baru bawak pindah ;)

petang tu pegi visit baby Imran Saifullah kat IJN. ok. visit family dia sebenarnye. Imran is my bestfriend, Dilla's nephew. pergilah ke IJN menempuh jam orang nk pg bukit jalil. tskk~ and kena sakat sbb excited dapat lalu SMART tunnel.. pfffttttt~~ alhamdulillah.. Imran is progressing well.. i knw you'll be up and kicking in no time baby :D

after that pegi dinner sambil layan final bola kat #DAMburger. time tu memang dah lunyai lah badan. dgn kurang minum air nye.. dgn bergerak sana sini memang penat gilaaaaa lah and dalam kesakitan. tskkk~ tapiiiiiiii #DAMburger adalah sedappppp ^_^

sunday morning.. sambung shopping barang2 household.. and around noon barang2 perabot tu sampai kt rumah kamiiiiiii ;)

our home. teaser lah sikit2 ;)
not much. but i'm madly in love and i can't wait to go home :D
Rome was not built in one day :)

No comments: