sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, June 28, 2012

kenapa sy dah lama tak update blog?

sunyi nye blog sy.. ada orang baca lagi tak eh??

78 hari lagi!

saya tgh sibuk dgn ini..


mengupdate guestlist

tulis kad + alamat

kumpul duit beli setem.. lols

tapi hari isnin hari tu sempat siapkan borang hijau, yeyy!



buat kat poliklinik kesihatan ayer keroh

pergi buat sorang2 sbb mr doctor xnak buat dgn sy.. sobs

pengalaman. kk ayer keroh sgt x best! haha
sebab 1. kena tendang mcm bola sbb kaunter x bagi borang cukup2
sebab 2. tukang bg kaunseling HIV dia pemalas. dia tnye: da pergi kursus kawen? tau kan mcm mana HIV berjangkit? x payah la sy explain lg.. awk pegi kaunter 11. helooooo.. makan gaji buta! penat sy isi buku rekod pesakit yg pink tu.. igtkan dia nk tgk lah.. rupenyeeeeee.. hurmmmphhh
sebab 3. tukang ambik darah sibuk bergosip pasal kerani tak sediakan pen. apekahhhh?? depan patient kot!
sebab 4. kena tunggu queue sebab doctor yg stamp n sign borang tu sibuk jumpa patient lain dulu padahal sy dah bg borang sy lamaaaaa dah
haihh.. mungkin bukan rezeki sy kot kt kk ayer keroh.. 

xpelah. yang penting,,,,,,,
NON-REACTIVE!
:)

dan hari niiiii..

saya dapat nieeeeeee!


ohh bukan dapat.. 

beli dgn kerry ;))

silaaaa lah sape2 nk sorok lemak cm sy

esok mr doctor dtg ambik sy..

sabtu fitting utk majlis bertandang.. 

down gila sbb berat x turun nak g fitting..

kbyes~


4 comments:

anakpakshaikh said...

singgah baca..... saya pun dah tak lama lagi menunggu hari .... nama tak tulis lagi dekat kad jemputan

[az azhari]™ said...

hehe.. chayok! selamat menulis! :)

Dira said...

x lame lg da dear~ wish u best of luck! :)

[az azhari]™ said...

tq dira! :)