sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Saturday, June 9, 2012

a little bit here and there

saya dah lama x update blog betul2. update pun pendek2 je.. jiwa agak kacau bilau.. hari ni nak bercerita sikitlah.. tp entry bercampur aduk. haha

minggu nie.. 3rd weekend wedding. sebenarnye dah 3 minggu travel untuk wedding. first week ke pasir gudang wedding aien. 2nd week ke klang wedding nurul. nantiiiii lah update pasal wedding cousin 2 orang nih.. boleh??

and today.. kawan baik arwah ayah kahwinkan anak kat Danau Golf Club UKM. dia jgk uncle yg byk tolong sy masa sy buat masters kt uthm ;) seronok dia ktorg datang satu family.

on the way back singgah nilai 3.

ya Allah. memang first time lah aku pergi nilai 3. sebabnyaaaaaaa.. nak cari barang untuk support doorgift. malas cerita pasal ni sebab ade sedikit kesakitan di hati. haha. kbye~

lepas tu terus cari langsir and backdrop utk bilik perantin. lol. memang sewel kejap keluar masuk kedai langsir.. dengan sesak.. dengan panas.. dengan certain2 design yang KGdots.
tp mama kata: baik beli langsir kt sini.. punya banyak choice nie x nak pilih kat melaka lagi x de pilihan nanti. 
sebagai anak mama yang baik dan comel. sy yang menurut perintah ;)
oh.. da carpet jugeeee.. carpet bulubuluuuuu.. haha carpet bulubulu tu lepas pakai kt bilik pengantin sy nak pakai kat hall rumah seremban nanti! mama pun sempat jgk beli carpet! lalalalaaa~
so yeah.. basically.. deco bilik pengantin is DONE! ;)

ohhh.. last week mr doctor confirmkan honeymoon package ^___________________^ destinasi. dekat2 je. right after his side's reception ;) nak cari outfit baruuuu.. takkan nak pakai jeans n tshirt g honeymoon?? hahahaa.. we have future plans for real honeymoon.. tapi nak kena budget duit dan masa. semua nak gerak sekarang kau ingat kau ada bank negara belakang rumah azliyana?? haha

jumaat ni ada sesuatu. i really want this. for me and for my promise some time ago. for us and for our future together. ya Allah. ease me. ease us to get there :)

p/s- tadiiiii.. uncle ismail bagi glass jar as doorgift. ktorg dapat sorang satu! sy curi semua sebab nak buat condiment jar kat umah seremban. haha. dah ada 4 condiment jar!

No comments: