sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Wednesday, July 25, 2012

catalyst2u **melekat**

-16072012-

hahaiiiii!!!

korang mesti pernah dengar product catalyst kan??

yang famous amos cam VCO ngn collagen premium tuuuuuu

60 softgel/bottle 
15 sachets/box

ok

sebenarnye sebelum nie xde niat sangat nak berniaga pun..

tapi based on pengalaman sendiri..

VCO n collagen nie memang membantu..

paling penting sekali sebab period pain. sy ada masalah period pain yg sangat teruk sebelum nie. memang kalau period tu tak boleh bangun buat ape pun. tapi sejak makan VCO alhamdulillah, walaupun sakit tu tak hilang sepenuhnya tapi dah sangat2 reduce dan boleh berfungsi..

pasal kulit pulak,, sy mmg tak banyak masalah kulit muka, tp masa lepas fieldwork masters tau2 jelah cmne kan kulit muka kalau dah tiap2 hari kena jemur.. so dengan VCO + collagen, dalam masa 3 bulan memang muka dah pulih sepenuhnya. again, sbb takde niat nak berniaga sy cm xde amek gmbr nk buat bukti. sobs.

so sy nak share kebaikan VCO n collagen premium ni ngan awak2 semuaaaaaaaaa ^_^


offer ni valid sampai minggu terakhir ramadhan ye kawan2. sbb saye nak tawennnnn. takut x berkesempatan nak arrange order nanti. tp sila lah email ye ^_^

sebenarnye byk lagi product catalyst nie kalau korang pernah dengar. tp sy concentrate ni 2 dulu ye :)

-updated 17072012-

disebabkan sambutan agak menggalakkan.. sy rasa sy terpaksa bukak pre-order. boleh tak? sbb sy mmg dah xde stock. sy ambik stock sikit je hari tu.. sy mntk maaf sesangat ye :(

kalau awak2 sanggup tunggu utk pre-order n dapat barang lambat sikit, sy boleh uruskan, kalau awak2 nak urgent bole e-mail sy utk contact straight ngn agent/stockist yg boleh supply :)

pre-order,
1st batch tutup 25 julai 2012

lepas tu sy akan confirm kemudian ye,

insyaAllah lepas wedding sy cuba buat lg elok dari ni. tq korang sbb support sy :)

-updated 25072012-


preorder closed :)


3 comments:

Serigala Maroon said...

wah! cik rai period tak teratur .. pastu catalyst ni capsule kan? uwaaaaaaa, cik rai x reti telan

Syiera.Z said...

syira nak package 2 pls! contact agen shah alam xpnh dpt. skt plak hati. asyik bertangguh je... nanti syira mail k!

[az azhari]™ said...

cik rai.. VCO ada softgel n ada yg liquid.. kalau xnk telan pil bole makan the oil on it's own.. tp x bape sedaplah :)

syira, noted. da reply email :)