sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Saturday, August 25, 2012

post raya madness

baru berkesempatan bukak laptop di hari raya ke7. busy tak busy lah kan?

raya yang awesome seperti biasa :) i love my family. and looking forward to beraya dengan dua family next year ;)

raya diselangseli dengan wedding prep. dah macam nak pitam je ni..

bulan puasa sehari pun tak dapat jumpa, jauh sekali nak buka sama. sobs.

raya pertama dia datang dengan adik2 dia,,

raya ke4 dia datang utk wedding prep pule ;) fitting n amek sign imam utk borang permohonan nikah, nasib baik ada pak ngah udin tolong selesaikan urusan2 masjid ;) alhamdulillah. sambil2 tu sempat bawak dia beraya dengan adik2 arwah ayah n balik kampung jgk. lol.

minggu depan dh boleh dapat surat kebenaran nikah. ehem. nak nikah dah kite? ;)

emosi sangatlah tak stabil. tapi tak tau nak buat ape. buat masa sekarang masih mampu telan semua. dah rasa diri mcm spongebob, serap je semua yang berlaku keliling. malas nak berperasaan

ya Allah, peliharalah kami daripada gangguan syaitan yang membolak balikkan hati. 

nak pergi honeymooooooooooooooooooooooooooon! hiks

No comments: