sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, September 20, 2012

7 days

alhamdulillah. 

7 hari sudah ;)

8 tahun berkawan tak sama langsung dengan 7 hari nikah. bahagia. sangat.

banyak sangat benda baru. masih tercungap untuk cope. tapi usaha. dia comel sangat. haha

banyak nak cakap. tapi macam tak perlu. 

mood blogging ke laut walaupun mr doctor takde di sisi. ye, kesayangan sy dah kembali bertugas mencari sesuap nasi utk kami (ayat drama). 

review? tunggu gambar OP (dan kerajinan???)

nahh..

teaser dari OP terbaikkkkk sepanjang zaman ;)


bertandang ahad nie..

lepas tu.. the "getting to know you" trip

mungkin selepas tu baru blog kembali berasap.

bye

Tuesday, September 18, 2012


alhamdulillah

thank you for all your well wishes and prayers

from both of us,

Dr Ridzwan + Azliyana

Thursday, September 13, 2012

Tuesday, September 11, 2012


maaffff,,

countdown dan blog terabai. laptop dah masuk peti besi. lol

rumah dah full throttle wedding mode

isi rumah dah naik demam

see you this saturday ;)

Friday, September 7, 2012

Wednesday, September 5, 2012


daripadaNya kita datang dan kepadaNya kita kembali. al-Fatihah buat Nyang kpd mr doctor. sedikit terkilan sebab dia pernah tnye bila kami nak kawen.

be strong dear sayang. i'm always with you :*

Allah tak duga hambaNya di luar kemampuan. insyaAllah kita mampu. this is gonna make us stronger. insyaAllah *hugs*

Tuesday, September 4, 2012

rare

malam tadi saya dapat tau sy ada skill sleep-texting..

lebih kurang mcm sleep-walking tu lah..

bukti?


see,, i sayang korang tahu?

:))

lindungilah kami dari syaitan yang membolak balikka hati ya Allah~

Sunday, September 2, 2012

12 hari lagi nak menikah


ehemm..

dalam sibuk beraya + bwk/ikut mama pergi menjemput..

dan sibuk yg lelain jgk..

contohnyaaaaaa~~

routemarkers. jgn sesat ye ;)

guestbook corner + candy buffet deco 

candy buffet stuffs. bahahaa

gambar kad nikah ;)

kisah jumaat hari merdeka. pak busu n family datang tolong isi gula2 for the kids, tampal tq sticker kt doorgift n isi potpourri. 
thank you so much pak busu n family + my own darling family.. everything done in 1 day ;)