sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, October 4, 2012

semalam

yesterday was fun fun fun!

tghari mr doctor habis course dekat ipr so dia datang bangi and lunch dengan sy yg mengada2. lepas tu.. sy balik rumah. sesuki je mengular balik awal.. sorry dr, tp sme bnda yg dr suruh sy cari sy dah cari tau! tunggu dr masuk je hari ni.. tp kejap eh.. sy update blog dulu.. heuheu

smpai rumah je emo sbb mr doctor konon2 nk tunjuk jalan dalam tapi sy rasa jauh and at one point dia tertinggalkan sy.. pfftttt~

me: yang, jom beli tv
him: JOM!

terusssss la misi mencari tv. cik kak ni ajak pg beli tv mcm pg beli ayam! haha.. sbbnye budget mmg dah ada.. and disebabkan sy cuak nt mr doctor oncall sy mati kutu kat rumah,, haha.. mula2 pg thye hin,, tp leceh sbb dia suruh register astro sendiri n ktorg xde lah masa sbb office astro tutup 5.30. so pg seng heng sbb ade discount 120 kalau register astro kt seng heng.. heuheu :))

and semalam..

saya masakkkkkkkk!

haha.. tahpape excited!

tp memang excited pun sbb first time masak untuk husband n dia makan sedap je walaupn sy rasa sy masak x sedap mane pun..haha.. k bye

dah

nk kerjaaaaa..

bye~

No comments: