sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, January 31, 2013

Vco and collagen premium is back

--sticky.scroll down for new entry.chewah--

Yeahhh

I'm back on selling these two and other catalyst products

Contact me for d deets yah!

Wednesday, January 30, 2013

darling

thank you for being the one who believes in me. when other people don't. when even i don't

for the love of  you. for the love of Allah

i promise

I WILL WORK MY ASS OFF TO GET THIS PhD

as long as you promise to be strong for me. with me

i love you

Thursday, January 17, 2013

sambung belajar

yes

sy on the way nak register sambung belajar.

ramai yg persoalkan. ramai yang pertikaikan

kenapa sambung belajar? kenapa tak nak kerja? tak habis habis nak belajar??

oh.. sentap tahu?

walaupun kadang2 soalan kau tu "macam" bergurau.

paling sentap bila orang cakap, baru kawen nak belajar, lambat la dapat anak, tak kesian ke kat suami.

amboi.. judge rumahtangga aku pulak.

yes, mr doctor keje jauh. berulang hari2 sbb dia nak duduk dekat isteri dia. tu decision dia.

yes, aku pun berulang hari2 sbb aku sambung belajar.

orang kata mr doctor terpaksa berulang sbb aku yang nak sambung belajar?? amboi

mungkin orang kata lagi senang kalau aku give up phd and ikut mr doctor pindah. tapi kau ingat mr doctor nak ke duduk sana sepanjang hayat dia? dia mmg tunggu time je utk mintak pindah.

aku tau passion dia bukan dekat sana tu..

and dia tau passion aku dekat mana. dia tau kenapa aku KENA sambung belajar.

so please

jangan sibuk tanya itu ini.

bila kau dah kawen, dah ada keluarga sendiri, kau akan tau la apa yg kau judge tu.

setiap kali aku down, rasa mcm x larat nak teruskan. suami yang naikkan balik semangat aku, suami yg restu sgt2 and suruh aku teruskan, dia nak isteri dia ada phd.

restu suami. restu mama. tu je yang aku kejar

yang lain boleh tolong diam?

Thursday, January 3, 2013

janji Allah

wawa pergi tinggalkan kami 31/12/2012. 330pm

semoga wawa tenang di sana. insyaAllah

Al-Fatihah