sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Monday, February 25, 2013

hari ni break sekejap dari review.

boleh??

boleh la kan.. haa..

sebab semalam adalah shopping kain2 pasang utk bajus2 yang akan dipakai masa wedding kakak tersayang..

yesss.. my darling sister is getting married! hahaa.. suka suki aku announce.. hopefully xde la kengkawan dia terbaca. kalau ada mmg naya je kan sbb dia sendiri pn x announce lagi.. huahuahuahhh

seronok sbb kembali ber wedding prep! dapat baju cantek this time around. ye lah..hari tu aku x dapat baju sbb aku yang pakai baju kaweng kan.. husband pun seronok dapat 3 pasang baju melayu!

ehh..sebenarnye banyak entry review pending. tapi sekarang cuma boleh type entry laju2 sebab esok nak jumpa boss.. and macam x kukuh je lagi benda yang nak di explain. risauuuuu.. tolongggggg...

hu ;(


No comments: