sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Friday, March 29, 2013

fuck

just fuck everything









oh..i dont have one to give.
maaf ye

saya sibuk..nak bernafas pun lelah

dah sihat. tapi masih penat

carpooling is awesome. tahu??

Monday, March 25, 2013

Kisah satu malam

hari khamis petang.. dah dekat maghrib


mr doctor start engine.

sampai htj..

dalam masa 20 minit dah kena cucuk branula


sobs

no longer a drip virgin

=(

no. i iz not pregnant yet. 
as much as you wanna hear the news,, 
don't you think we want it more. 
so stfu ok? 
doakan je, please *kelipkelipmata* 

Friday, March 15, 2013

rumah oh rumah

him: tak sabar nak pindah. tapi sayang rumah ni kan sebenarnya

i just smiled, not knowing what to say...

A house is not a home
When there's no one there to hold you tight
And no one there you can kiss goodnight
-LUTHER VANDROSS

Thursday, March 14, 2013

sering manusia tak sedar 
kata diungkap mengguris
bila roda berpusing
mudahnya kau terhiris
melempar caci
memandang hina

ini semua dunia kau. kau yang mahir segala?

maaf
penat dengan drama tak berbayar 

aku tak perlu restu kau untuk menapak di bumi

maka itu aku diam
tapi diam aku jangan dicabar. mengerti?


Wednesday, March 13, 2013

review: outdoor

sorrrrrryyyyyyyyyyyyy

tergantung sekejap review saya =))

bersambung review outdoor

majlis melaka tak da outdoor. sebab
1. mr doctor selsema
2. penat nak matiiiii berjalan bawah khemah
3. lepas penat berjalan baru lah ktorg 'indoor' bergambar atas pelamin. mcm yang review sebelum ni. OP ajak amek gambar tepi pokok pun kitorang malasssss

haha

lokasi: taman tasik TTDI. asalnya nak pergi tmpt layang2 kat kepong tu. tapi masa tu ada boat show apentahh. 

penat. gila

kena buli dengan OP!

berangkat, melompat, berlari. semua lah

tapi gambar priceless





cerita kelakar

ktorang pegi outdoor naik kereta OP. last2 semua phone yang ktorang bawak mati bateri. family sorang pun xtau contact no OP. dah petang ktorang terus balik rumah. rupanye kereta mr doctor tinggal kat dewan. beg baju segala dalam tu. haha. dah la petang tu dah mcm nak pengsannnn je rasa..
nasib baikkkkk dekat2 maghrib BIL bwk balik kereta mr doctor, and kawan dia tolong bwk kn blk kereta dia.. kalau tak memang sampai ke malam lah sy tak mandi. lol~~

***sila ambil pengajaran dari cerita ini***


sehingga bertemu lagi di review yang lain **entahbila**

saya sudah semakin sibuk dengan kerjaya sebagai student

Thursday, March 7, 2013

sekejapnya jadi orang seremban..

ngeeee~~

Alhamdulillah. mr doctor dah dapat pindah. and hopefully he's in his rightful place. dapat posting yang dia nak pulak tu ^_____^

tapi tak sangka lah secepat ni.dapat tempat kerja yang berjarak 10km from each other!

Allah bagi rezeki lambat sikitttttt je sbb nak ajar kami menghargai.

Alhamdulillah

misi mencari rumah!

Wednesday, March 6, 2013

terima kasih ya Allah..

syukur Alhamdulillah..

a new begining

=)

promo!promo!

PROMO MARCH 2013!

Untuk direct customer sahaja!!

so sesiapa area Bangi/Seremban yang nak beli pada harga promo ni silakan contact kte lajulaju okeyhhh

*peace*

Harga Semenanjung Malaysia
CATALYST VCO SOFTGEL : KINI RM 35.90 /Asal RM 39.90
CATALYST VCO PURE OIL : KINI RM 35.90 /Asal RM 39.90
CATALYST HAIR TREATMENT : KINI RM 35.90 /Asal RM 39.904. 
CATALYST HAIR REVITALIZER : KINI RM 35.90 /Asal RM 39.905. 
CATALYST COLLAGEN : KINI RM 53.90 /Asal RM 59.906. 
CATALYST FIBRE DRINK : KINI RM 53.90 /Asal RM 59.907. 
CATALYST MINDSTAR : KINI RM 53.90 /Asal RM 59.90
CATALYST FEMME VITA : KINI RM 40.50 /Asal RM 45.00
CATALYST MEN VITA : KINI RM 40.50 /Asal RM 45.00
CATALYST MEXOREA : KINI RM 36.00 /Asal RM 40.00
CATALYST CUR:V : KINI RM 233.10 /Asal RM 259.00
CATALYST AMBIENCE : KINI RM 233.10 /Asal RM 259.00




Monday, March 4, 2013

hey monday

monday blues??

tak payah nak blues sangat la. proposal due in a week!

huwaaaaa~~



but at least my new CHEAP headphones are blocking out the sounds in the office. yey!

and spent yesterday at mr doctor's kampung. made mama's custard. big hit. yey! haha



toodles.

review sambung lenkali yeh..



ohh..

doa saya untuk keamanan dan keselamatan Sabah. semoga tiada lagi pertumpahan darah. insyaAllah -_-