sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Wednesday, March 13, 2013

review: outdoor

sorrrrrryyyyyyyyyyyyy

tergantung sekejap review saya =))

bersambung review outdoor

majlis melaka tak da outdoor. sebab
1. mr doctor selsema
2. penat nak matiiiii berjalan bawah khemah
3. lepas penat berjalan baru lah ktorg 'indoor' bergambar atas pelamin. mcm yang review sebelum ni. OP ajak amek gambar tepi pokok pun kitorang malasssss

haha

lokasi: taman tasik TTDI. asalnya nak pergi tmpt layang2 kat kepong tu. tapi masa tu ada boat show apentahh. 

penat. gila

kena buli dengan OP!

berangkat, melompat, berlari. semua lah

tapi gambar priceless





cerita kelakar

ktorang pegi outdoor naik kereta OP. last2 semua phone yang ktorang bawak mati bateri. family sorang pun xtau contact no OP. dah petang ktorang terus balik rumah. rupanye kereta mr doctor tinggal kat dewan. beg baju segala dalam tu. haha. dah la petang tu dah mcm nak pengsannnn je rasa..
nasib baikkkkk dekat2 maghrib BIL bwk balik kereta mr doctor, and kawan dia tolong bwk kn blk kereta dia.. kalau tak memang sampai ke malam lah sy tak mandi. lol~~

***sila ambil pengajaran dari cerita ini***


sehingga bertemu lagi di review yang lain **entahbila**

saya sudah semakin sibuk dengan kerjaya sebagai student

6 comments:

dhiera said...

hahaha... review kite pun tergantung. malas!

[az azhari]™ said...

haha..mcm akan tergantung jeeee lepas ni =))

oshinz said...

nasib baik kena buli pun tetap maintain senyum lebar. cube kalau masa lari muka mengah? haih nampaknya penat lari la sambil nak cover buat muka sweet.

[az azhari]™ said...

haha.. memang kena lari sambil muka menten comels je ^^

Ct Fairus said...

lawa2 gambar... mantapsss

[az azhari]™ said...

haha..thanx babe! :)