sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Thursday, October 31, 2013

Shop til mummy drop

ceritera minggu minggu lepas lepas

hai. nama kite bubba ^^
  3D/4D scan attempt yang fail. baby so shyyyy.. 
tapi dia memang x suka kena scan/doppler bagai.. bergulung2 dia pusing.. 

finally at 29/30w

mummy daddy did (some) shopping for bubba ;)
dalam 2 weekend je complete semua barang dia..
pingsannnnn mummy oke

 
some of the stuffs we bought.
oh comelesss.. tak leh tahan okeyyyy 

 
laundry time!

 
mummy just had to!
haha
lepas tu ada jumpa rompers doctor's coat.
so kena beli jugak to be fair to daddy..hiks

 
yang ni untuk mummy..
so far pakai herbal massage oil dia mmg sedap dapp.. 
yay!

Monday, October 7, 2013

2nd semester is already taking a toll me, physically and emotionally

stress

too much to handle

baby please be strong with mummy..

please

mummy daddy loves you ♥

Ya Allah,, make me strong to get through this

Tuesday, October 1, 2013

warded!

hmmmph..

alkisah minggu lepas yang stress dengan tuntutan kerja.. jadinya perut malas nak bekerja.. jadinya banyak makanan yang mengundang muntah.. jadinya mengelat sbb malas nak muntah malas lah nak makan..

sudahnya.. angin satu badan

hari sabtu malam muntah macam 1st trimester.. terus lembik..

bangun tido hari ahad.. mr doctor pergi oncall.. kat umah sorang2 muntah lagi.. dah nangis2..emo2.. merajuk2 sebab kena tinggal..

last2 mr doctor balik jgk.. tengok dah lembik semacam.. teruslah angkut pergi hospital..

check in dekat PAC tempat orang nk bersalin.. hoi.. baru 26w. mula2 nurse check.. bp sgt merepek.. lepas tu sementara houseman nk clerk terbelek2 buku pink.. specialist obgyn, Dr Ridzuan nmpak mr doctor tgh tggu.. terus dia tanya2 n panggil nak scan sbb sblm ni dia pnh consult pasal apkd.. heuuuu..

mula2 ingat dapat balik..dia suruh conduct test n rest je.. skali lepas scan muka dah pucat.. terus dia suruh admit 1 malam.. huwaaaa.. pecah rekod ai sejak discharge lepas lahir x penah admitted.. stat IV maxalon.. terus lapar.. hehh..

duduk wad bersalin.. soalan2 nurse mcm lah aku dah term.. hahahahh..4 jam skali nurse datang monitor.. oh kemain si kecik ni protest xmau kena doppler.. asek kena tendang je akak2 nurse tu... hikss..

pagi semalam kemain nerves tungggu dr datang.. skali Dr Ridzuan yang datang round..terus dia discharge kan..hiksss

ok. esok ada appt proposal dengan boss2 sekalian.. jom siapkan slide..

kbye