sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Tuesday, October 1, 2013

warded!

hmmmph..

alkisah minggu lepas yang stress dengan tuntutan kerja.. jadinya perut malas nak bekerja.. jadinya banyak makanan yang mengundang muntah.. jadinya mengelat sbb malas nak muntah malas lah nak makan..

sudahnya.. angin satu badan

hari sabtu malam muntah macam 1st trimester.. terus lembik..

bangun tido hari ahad.. mr doctor pergi oncall.. kat umah sorang2 muntah lagi.. dah nangis2..emo2.. merajuk2 sebab kena tinggal..

last2 mr doctor balik jgk.. tengok dah lembik semacam.. teruslah angkut pergi hospital..

check in dekat PAC tempat orang nk bersalin.. hoi.. baru 26w. mula2 nurse check.. bp sgt merepek.. lepas tu sementara houseman nk clerk terbelek2 buku pink.. specialist obgyn, Dr Ridzuan nmpak mr doctor tgh tggu.. terus dia tanya2 n panggil nak scan sbb sblm ni dia pnh consult pasal apkd.. heuuuu..

mula2 ingat dapat balik..dia suruh conduct test n rest je.. skali lepas scan muka dah pucat.. terus dia suruh admit 1 malam.. huwaaaa.. pecah rekod ai sejak discharge lepas lahir x penah admitted.. stat IV maxalon.. terus lapar.. hehh..

duduk wad bersalin.. soalan2 nurse mcm lah aku dah term.. hahahahh..4 jam skali nurse datang monitor.. oh kemain si kecik ni protest xmau kena doppler.. asek kena tendang je akak2 nurse tu... hikss..

pagi semalam kemain nerves tungggu dr datang.. skali Dr Ridzuan yang datang round..terus dia discharge kan..hiksss

ok. esok ada appt proposal dengan boss2 sekalian.. jom siapkan slide..

kbye

No comments: