sometimes you just have to set your ego aside and remember that the love you have for that other person is more important than winning a fight :)

- marshall & lily, how i met your mother e6s5

Tuesday, April 15, 2014

milestone #1

anak dah meniarap.

at 3mo10d. her first successful try..

mummy & daddy. seronok tak payah cakap.

sebelum2 tu.. Allah je yang tau betapa frustnye dia bila tak dapat pusing. menangis macam mummy xdapat straight As SPM je gayanye..heh..dah tau dah over achiever itu ikut siapa :)

sekarang ni.. nak salin diapers.. nak pakai baju.. nak menyusu.. semuaaaaaaaa nak kena berperang.. mmg tayang muntot je kat mummy daddy.. dah start nak berguling2.. memang nak kena baby proof rumah & vacuum hari2 dengan rambut mummy yang dah macam carpet satu rumah.. sobs

alhamdulillah.. amni besar dengan sihat & bijak..

minggu ni checkup 4mo

eh..dah nak 4mo.. mcm baru je perut kena belah keluarkan si comel ni.. hu~

thesis mummy..

err.. kbai~